Onderhoud houten vloer

Het onderhouden van uw houten vloer

Naast de voor u speciaal behandelde Cinzento Custom Made® vloer, hebben wij ook op maat gemaakte onderhoudsproducten. Onze producten zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen voor het juiste onderhoud van uw exclusieve houten vloer. 

 

Wij adviseren om uw vloer maximaal één keer per twee weken met water en Cinzento Soap schoon te maken. Op overige dagen de vloer alleen droog reinigen (stofzuigen, swiffer, e.d.). Dagelijks schoonmaken met water en zeep is niet aan te raden. 

 

Gebruik om de vloer te reinigen maximaal 50ml Cinzento Soap op 10 liter water (dit is een volle emmer). Wordt er teveel zeep gebruikt, dan wordt er een zachte laag aangebracht op de vloer waar steeds weer vuil intrekt. gebruik dus niet meer dan de voorgeschreven dosis/frequentie. 

 

Heeft u last van hardnekkige vlekken en/of kalkplekken die u niet schoon krijgt, vragen en/of opmerkingen over uw Cinzento Custom Made® vloer, dan kunt u contact opnemen met uw Cinzento parketspecialist. Op zoek naar een parketspecialist bij u in de buurt? Laat dan uw contactgegevens achter via ons contactformulier. Dan brengen wij u in contact met de dichtsbijzijnde parketspecialist.  

Onderhoudspakket voor houten vloeren | Cinzento Custom Made®