Gebeitste Planken vloer
Plankenvloer hout Cinzento Custom Made gebeitst en geolied

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Gebeitste Planken vloer

Deze eiken rustiek A/B vloer is allereerst in de beits gezet en vervolgens naar wens geborsteld. Door het borstelen worden ongewenste oneffenheden weggewerkt. Hierdoor wordt de authentieke houttekenen geaccentueerd. Als laatst is de gebeitste planken vloer volledig naar wens van de klant kleur geolied. Hierdoor is de houten vloer volledig onderhoudsvriendelijk.

Reactiebeits

Deze vloer is voorbehandeld met een natuurlijke reactiebeits. Deze reactiebeits zorgt voor een natuurlijke vergrijzing van het eikenhout. Zonder dat hier schadelijke of irriterende dampen bij vrijkomen. Deze bewerking in combinatie met kleuroliën geeft de mogelijkheid om diverse creatieve effecten te creëren, zonder kwaliteitsverlies van het hout.

Traprenovatie

Naast dat de vloer volledig naar wens van de klant is behandeld is de trap ook gerenoveerd. Hierdoor loopt de gebeitste planken vloer mooi over naar de trap. Is uw trap toe aan vervanging? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Met Cinzento Custom Made® zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u de trapdelen laten oliën, branden, beitsen, borstelen of laten roken. Bekijk de traprenovatie pagina voor enkele voorbeelden.

Cinzento dealers

Onze Cinzento dealers zijn door het gehele land te vinden. Zo is er altijd een dealer bij u in de buurt, die u te woord kan staan bij het inwinnen van advies of het beantwoorden van uw vragen. Bezoek de dealer pagina om er achter te komen welke dealer er bij u in de buurt is.

Meer Projecten