Cinzento Dealers

Cinzento Custom Made® houten vloeren zijn beschikbaar bij onze Cinzento dealers. Door geheel Europa zijn meer dan 45 toegewijde Cinzento dealers te vinden. Wellicht is er dus een Cinzento dealer bij u in de buurt.

Onze dealers staan klaar om niet alleen uw vloerkeuze te begeleiden, maar ook om het aankoopproces te vergemakkelijken en de vloer professioneel te installeren

Daarnaast zijn hier ook onze Cinzento onderhoudsproducten te verkrijgen. Ontdek duurzame oplossingen voor het behoud van de natuurlijke schoonheid van uw houten vloer. Raadpleeg de kaart hieronder om uw dichtstbijzijnde Cinzento dealer te vinden.

   Wat kunt u van onze Cinzento dealers verwachten?

   Persoonlijke begeleiding

   Bij Cinzento Custom Made® begrijpen we dat het kiezen van een vloer een belangrijke beslissing is. Daarom nemen onze dealers de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te begeleiden naar de juiste houten vloer.

   Monsters beschikbaar

   Bij onze Cinzento dealers kunt u ook een monster van uw gewenste vloer aanvragen. U kunt dan het voor u gepersonaliseerde monster meenemen naar uw huis. Dit geeft u de mogelijkheid om de vloer te bekijken in de juiste ruimte en af te stemmen op uw interieur voordat u een definitieve beslissing neemt.

   Deskundig advies

   Onze dealers weten alles over houten vloeren. Zo kunnen zij u helpen bij het vinden van de houten vloer die precies voldoet aan uw stijl, smaak en behoeften.

   Professionele Installatie

   Onze dealers beschikken over de expertise en ervaring om uw nieuwe vloer professioneel te installeren, zodat u kunt genieten van een prachtig eindresultaat.

   Showroom

   Elke Cinzento dealer beschikt over een showroom waar een groot aantal Cinzento Custom Made® monsterborden worden gepresenteerd. Zo kunt u onze houten vloeren zien en voelen. Ontdek de natuurlijke texturen, kleuren en afwerkingen en visualiseer hoe de houten vloer in uw eigen ruimte zou passen.

   Nazorg & Onderhoud

   Ook na de installatie staan onze dealers voor u klaar. Ze kunnen u voorzien van advies over het onderhoud van uw vloer en bieden hoogwaardige Cinzento onderhoudsproducten om de natuurlijke schoonheid van uw houten vloer te behouden.