Visgraat

Een visgraat vloer, een tijdloos patroon dat moeiteloos past in diverse woonstijlen, is een populaire keuze voor nieuwbouwhuizen, appartementen en boerderijen. Bij Cinzento begrijpen we dat uw vloer een essentieel onderdeel is van uw leefruimte, daarom kunt u bij ons uw exclusieve houten visgraat vloer op maat laten produceren.

Naar wens
gemaakt

Wij zijn in staat om uw droomvloer tot in de kleinste details te verwezenlijken. Wij hebben het afwerkingsproces van de houten vloer namelijk volledig in eigen beheer.

Met oog voor vakmanschap en kwaliteit zorgen wij ervoor dat uw visgraat vloer niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en functioneel.

Visgraat met band en bies: Een stijlvolle twist

Voeg een vleugje luxe toe aan uw houten visgraat vloer door te kiezen voor een vloer met band en bies. De band, elegant langs de muur geplaatst, omlijst de visgraat vloer. Terwijl de bies, een donkere lijn, een subtiel contrast creëert tussen de band en de vloer zelf.

Ontdek de veelzijdigheid van onze visgraat vloeren

Bekijk hieronder inspirerende collectie van eiken houten visgraat vloeren, gelegd in diverse interieurstijlen. Elk project is een unieke expressie van stijl en vakmanschap. Neem een kijkje bij enkele van onze gerealiseerde droomvloeren wereldwijd en laat u inspireren voor uw eigen ruimte.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Bij Cinzento Custom Made® zijn wij toegewijd aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer, daarom zijn onze houten vloeren ook FSC®-gecertificeerd. Onze visgraat vloeren worden met grote zorg vervaardigd, met speciale aandacht voor het milieu. Door voor onze vloeren te kiezen, draagt u niet alleen bij aan de esthetiek van uw ruimte, maar ook aan de bevordering van een groenere toekomst. Healthy Home omvat alles wat met de duurzaamheid van houten vloeren te maken heeft.

Ontdek de tijdloze elegantie van onze visgraat vloeren en laat onze Cinzento dealers uw gids zijn. Neem contact met hen op voor deskundig advies en ontdek de mogelijkheden voor een vloer die perfect aansluit bij uw stijl en behoeften.

onze Projecten

Wij gaan enkel voor het beste en onze eenvoudig te onderhouden houten vloeren gaan dan ook een leven lang mee.

Onderstaand ziet u een aantal door ons gerealiseerde exclusieve houten visgraat vloeren.

Inspiratie folder

Bent u op zoek naar meer inspiratie over houten vloeren of traprenovatie? Of benieuwd naar onze nieuwe Healthy Home concept?

Bekijk dan snel onze nieuwste inspiratie brochure. Hier vindt u meer informatie over houten vloeren, Healthy Home maar ook exclusieve projectfoto’s.