Visgraat
Vloer

Een visgraat vloer is een vaak gekozen patroon. Of u nu woont in een nieuwbouwhuis, een appartement of een boerderij. Een visgraat vloer past perfect bij iedere stijl.

Visgraat
vloer

Het voordeel van Cinzento Custom Made® is dat wij uitblinken in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren, zo ook voor de visgraat vloer.

Omdat wij het volledige afwerkingsproces van het hout in eigen hand hebben, kunnen wij uw droomvloer tot in de kleinste details uitwerken.

Houten visgraat vloer met band en bies

Een visgraat parket kan ook worden gelegd met band en bies. De band is de rand die om de visgraat vloer heen ligt tegen de muur. De bies is de donkere lijn die tussen de band en de visgraat vloer ligt.

Mogelijkheden eiken houten visgraat vloer

Hieronder ziet u verschillende eiken houten visgraat vloeren gelegd in verschillende interieurstijlen. Wij hebben al vele droomvloeren wereldwijd mogen realiseren. Bekijk hier enkele projecten. 

onze Projecten

Wij gaan enkel voor het beste en onze eenvoudig te onderhouden houten vloeren gaan dan ook een leven lang mee.

Onderstaand ziet u door ons gerealiseerde exclusieve houten visgraat vloeren.

Inspiratie folder

Bent u opzoek naar meer inspiratie over houten vloeren of traprenovatie?

Download dan hier de nieuwste inspiratie brochure van Cinzento Custom Made®. Hier vindt u meer informatie over houten vloeren en exclusieve project foto’s.