Houten
Trappen

Is uw trap toe aan vervanging of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Met Cinzento Custom Made® zijn de mogelijkheden eindeloos. Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Onze
Trappen

Net zoals bij een houten vloer van Cinzento Custom Made® kunt u bij de traprenovatie ook kiezen voor verschillende sorteringen, zoals een rustieke eiken plank of een 1-bis plank. Met Cinzento Custom Made® heeft u de mogelijkheid om voor uw trap dezelfde behandeling te kiezen als uw houten vloer. Dit geeft een prachtig geheel.

Zo kunt u de trapdelen laten oliën, branden, beitsen, borstelen of laten roken. Tevens zijn al onze trapdelen ook gemaakt van 100% Pure Wood, wat betekend dat ze gemaakt zijn van alleen de hoogste kwaliteit hout.

Veiligheid:

Hiernaast kunt u er bij ons voor kiezen om uw trap te voorzien van extra veiligheid door middel van het toevoegen van de geïntegreerde antislip strip. Naast een rubberen anti-slip strip kunt u ook kiezen voor een RVS antislip-strip.  

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan één van onze officiële Cinzento dealers, zij helpen u graag om uw trap op maat te renoveren. Bekijk hier waar uw dichtstbijzijnde dealer is. 

Massieve houten trapdelen

Naast het renoveren van uw trap met houten overzettreden kunt u er bij Cinzento Custom Made® ook voor kiezen om massieve houten trapdelen te laten plaatsen. Deze traptreden zijn gemaakt van 40 mm dikke samengestelde massieven eiken planken.

Inspiratie folder

Bent u opzoek naar meer inspiratie over houten vloeren of traprenovatie?

Download dan hier de nieuwste inspiratie brochure van Cinzento Custom Made®. Hier vindt u meer informatie over houten vloeren en exclusieve project foto’s.