Hongaarse
Punt

Bij Cinzento Custom Made® zijn we gepassioneerd over het ambacht van houten vloeren, en onze Hongaarse Punt vloeren vormen daarop geen uitzondering. Het Hongaarse Puntmotief, ook bekend als de 'sergeantstreep', wordt gecreëerd door de planken onder een hoek van 45 of 60 graden te plaatsen.

Naar wens
gemaakt

Bij Cinzento Custom Made® streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Met onze expertise kunt u de Hongaarse Punt vloer naar uw persoonlijke voorkeur aanpassen. Kies uit opties zoals oliën, beitsen, branden en/of borstelen om een Hongaarse punt vloer te creëren die perfect aansluit bij uw visie.

Allerlei sorteringsmogelijkheden

Onze Hongaarse Punt vloeren zijn verkrijgbaar in diverse sorteringen, elk met zijn eigen karakter. Kies voor een strakke uitstraling met onze Select sortering, die geen noesten bevat. Of ga voor een natuurlijke look met de 1-Bis sortering, waarbij minimale noesten aanwezig zijn. Voor een meer rustieke uitstraling bieden we de Rustiek A sortering, met iets meer noesten, en de Rustiek A/B sortering, die juist gekenmerkt wordt door een overvloed aan noesten. De keuze is aan u, natuurlijk begeleiden onze dealers u graag bij het maken van de perfecte selectie voor uw ruimte.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Bij Cinzento Custom Made® zijn wij toegewijd aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer, daarom zijn onze houten vloeren ook FSC®-gecertificeerd. Onze Hongaarse Punt vloeren worden met grote zorg vervaardigd, met speciale aandacht voor het milieu. Door voor onze vloeren te kiezen, draagt u niet alleen bij aan de esthetiek van uw ruimte, maar ook aan de bevordering van een groenere toekomst. Healthy Home omvat alles wat met de duurzaamheid van houten vloeren te maken heeft.

Ontdek de tijdloze elegantie van onze Hongaarse Punt vloeren en laat onze Cinzento dealers uw gids zijn. Neem contact met hen op voor deskundig advies en ontdek de mogelijkheden voor een vloer die perfect aansluit bij uw stijl en behoeften.

onze Projecten

Wij gaan enkel voor het beste en onze eenvoudig te onderhouden houten vloeren gaan dan ook een leven lang mee.

Onderstaand ziet u een aanta; door ons gerealiseerde exclusieve houten Hongaarse punt vloeren.

Inspiratie folder

Bent u op zoek naar meer inspiratie over houten vloeren of traprenovatie? Of benieuwd naar onze nieuwe Healthy Home concept?

Bekijk dan snel onze nieuwste inspiratie brochure. Hier vindt u meer informatie over houten vloeren, Healthy Home maar ook exclusieve projectfoto’s.