Planken

Bij Cinzento Custom Made® combineren wij vakmanschap en duurzaamheid om de mooiste houten planken vloeren te creëren. Onze houten planken vloeren zijn meer dan alleen vloerbedekking; ze zijn een tijdloos statement van stijl en elegantie in elk interieur.

Modern &
Tijdloos

Het plankenpatroon is niet zomaar een legpatroon; het is een tijdloze keuze die moderniteit omarmt. Bij Cinzento begrijpen we de tijdloze aantrekkingskracht van dit patroon en bieden we je de mogelijkheid om jouw ruimte te transformeren met een vloer die zowel eigentijds als klassiek is.

Wij creëren uw duurzame droomvloer.

Bij Cinzento Custom Made® is elke plankenvloer een uniek kunstwerk, speciaal gemaakt naar uw wensen. Onze vloeren worden vervaardigd uit 100% Pure Wood, waarbij we alleen gebruik maken van de hoogste kwaliteit hout. Duurzaamheid staat centraal, en daarom is een aanzienlijk deel van onze producten FSC®-gecertificeerd, afkomstig uit verantwoord bosbeheer. Leer hier meer over de gezondheid en duurzaamheid van houten vloeren. 

Eindeloze mogelijkheden voor uw planken vloer.

Bij Cinzento Custom Made® zijn de mogelijkheden voor uw houten planken vloer werkelijk eindeloos. Kies uit verschillende diktes, breedtes, sorteringen en behandelingen om een vloer te creëren die perfect past bij jouw stijl en behoeften.  Bezoek onze Cinzento dealers en zij helpen u aan de houten vloer die volledig aan uw wensen voldoet.

onze Projecten

Onze eenvoudig te onderhouden houten vloeren zijn van nature duurzaam en gaan dan ook een leven lang mee.

Onderstaand ziet u door ons gerealiseerde exclusieve houten planken vloeren.

Inspiratie folder

Bent u op zoek naar meer inspiratie over houten vloeren of traprenovatie? Of benieuwd naar onze nieuwe Healthy Home concept?

Bekijk dan snel onze nieuwste inspiratie brochure. Hier vindt u meer informatie over houten vloeren, Healthy Home maar ook exclusieve projectfoto’s.