100% Pure Wood

100% Pure Wood was voorheen een eigen label, nu vormt het een belangrijk onderdeel van Healthy Home. Er dient namelijk voor echt hout gekozen te worden om van alle voordelen van een Healthy Home te profiteren.

100% Echt hout

Hout is een grondstof dat sinds jaar en dag een belangrijke schakel vormt in ons bestaan. Wij gebruiken het om mee te bouwen, te communiceren, te reizen, als brandstof, ter decoratie en allerlei andere toepassingen.

Bij de productie van onze houten vloeren is alleen hout van de hoogste kwaliteit gebruikt. Daarnaast garanderen wij dat het hout niet voortkomt uit massaproductie, maar dat het zorgvuldig behandeld en op diverse punten in het proces gecontroleerd is.

Onze exclusieve houten vloeren vormen voor ieder interieur een levendige, tijdloze en sfeervolle basis. Het is een warm materiaal dat sterk en gemakkelijk te onderhouden is. Het is beschikbaar in vrijwel alle soorten en maten, en met de huidige technologie te verkrijgen in vrijwel elke gewenste kleur. Daarnaast kan het hout op diverse manieren bewerkt worden, zodat deze een unieke uitstraling krijgt.

Alleen de hoogste kwaliteit hout.