Andere
Patronen

Ontdek de veelzijdige wereld van houten vloeren met diverse legpatronen die verder gaan dan de traditionele planken, visgraat en Hongaarse punt. Bij Cinzento bieden we een scala aan unieke patronen om aan diverse stijlvoorkeuren te voldoen.

Naar wens
gemaakt

Bij Cinzento Custom Made® streven we ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Met onze expertise kunt u alle mogelijke houten vloeren naar uw persoonlijke voorkeur aanpassen.

Kies uit opties zoals oliën, beitsen, branden en/of borstelen om een houten vloer te creëren die perfect aansluit bij uw visie. Daarna kunt ook nog kiezen uit eindeloze patronen waarin de vloer gelegd kan worden.

Versailles patroon: Royale elegantie

Het Versailles patroon, vernoemd naar het iconische Paleis van Versailles in Frankrijk, ademt een traditionele en luxe uitstraling uit. Vierkante panelen, bestaande uit houten planken die in een verfijnd vlechtpatroon zijn gelegd, worden omringd door extra planken. Dit patroon kan op verschillende manieren gelegd worden, waaronder het Versailles, Renaissance, Castle en Chantilly patroon, waardoor er flexibiliteit is om aan specifieke ontwerpvoorkeuren te voldoen.

Weense punt patroon: Subtiel en rustig

Het Weense punt patroon is een verfijnde keuze waarbij de visgraatplanken onder een hoek van 60 graden worden gelegd. Hetzelfde als het Hongaarse punt patroon, alleen met visgraatplanken. Dit zorgt voor een subtiel visueel effect dat diepte en elegantie toevoegt aan de vloer. Ideaal voor wie op zoek is naar een rustige, tijdloze en toch eigentijdse uitstraling.

Diagonale stroken: Dynamische eenvoud

Een eenvoudig maar dynamisch patroon ontstaat door de planken diagonaal te leggen. Hiermee creëer je een visueel interessante vloer die de ruimte op een unieke manier accentueert. Het is een uitstekende keuze voor wie houdt van een vloer met een speelse twist.

Mansion weave patroon: Klassieke Luxe

Het Mansion Weave patroon brengt een gevoel van klassieke luxe en verfijning in uw ruimte. Dit patroon bestaat uit rechthoekige houten planken die in een elegant geweven patroon zijn gerangschikt. Het Mansion Weave patroon creëert een rijke textuur en een dynamische visuele aantrekkingskracht, ideaal voor zowel traditionele als moderne interieurs.

3D Cube patroon: Innovatieve Diepte

Voor wie op zoek is naar een innovatieve en opvallende vloeroptie, biedt het 3D Cube patroon een fascinerende oplossing. Dit patroon speelt met optische illusie door houten planken zo te plaatsen dat ze een driedimensionaal kubus-effect creëren. Het resultaat is een vloer die diepte en beweging uitstraalt, perfect om een unieke en moderne sfeer in uw ruimte te brengen

Eindeloze mogelijkheden

Bij Cinzento begrijpen we dat elke ruimte uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties voor al onze patronen, zodat u de perfecte houten vloer kunt creëren die aansluit bij uw specifieke smaak en stijl.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van houten vloeren in diverse patronen bij Cinzento. Creëer een tijdloze, elegante, en unieke sfeer in uw ruimte met onze hoogwaardige houten vloeren. Laat uw Cinzento dealer u verder helpen bij de keuze van een patroon.

onze Projecten

Wij gaan enkel voor het beste en onze eenvoudig te onderhouden houten vloeren gaan dan ook een leven lang mee.

Onderstaand ziet u een aantal door ons gerealiseerde exclusieve houten vloeren, gelegd in unieke patronen.

Inspiratie folder

Bent u op zoek naar meer inspiratie over houten vloeren of traprenovatie? Of benieuwd naar onze nieuwe Healthy Home concept?

Bekijk dan snel onze nieuwste inspiratie brochure. Hier vindt u meer informatie over houten vloeren, Healthy Home maar ook exclusieve projectfoto’s.