Andere
Patronen

Een houten vloer kan in allerlei patronen gelegd worden. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor het Versailles patroon, blok patroon, Weense punt patroon, diagonale stroken maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Versailles
Patroon

Versailles
Patroon

Het Versailles patroon is een traditioneel patroon dat wordt gebruikt bij het leggen van houten vloeren. Het patroon dankt zijn naam aan het Paleis van Versailles in Frankrijk, waar het patroon voor het eerst werd gebruikt. Het patroon wordt vaak gebruikt om een elegant en luxe uitstraling aan een ruimte te geven.

Het patroon bestaat uit vierkante panelen die in een ruitvorm zijn geplaatst. Elk paneel is opgebouwd uit houten planken die in een gevlochten patroon zijn gelegd. De vierkante panelen zijn vervolgens omringd door planken.

Een vloer in het Versailles patroon kan op zijn beurt weer op verschillende manieren gelegd worden. Zo kan er gekozen voor het Versailles, Renaissance, Castle en Chantilly patroon.

onze Projecten

Wij gaan enkel voor het beste en onze eenvoudig te onderhouden houten vloeren gaan dan ook een leven lang mee.

Onderstaand ziet u door ons gerealiseerde exclusieve houten vloeren.

Inspiratie folder

Bent u opzoek naar meer inspiratie over houten vloeren of traprenovatie?

Download dan hier de nieuwste inspiratie brochure van Cinzento Custom Made®. Hier vindt u meer informatie over houten vloeren en exclusieve project foto’s.