Hout draagt bij aan een gezonde leefomgeving

We spenderen 80 tot 90% van ons leven in gesloten ruimtes, waarin we allerlei stoffen inademen. Onder deze stoffen bevinden zich ook schadelijke stoffen. Het is belangrijk voor onze gezondheid om de inname hiervan tot een minimum te beperken. Hierbij kan een houten vloer helpen om zo een Healthy Home te creëren.

Waarom zorgt een houten vloer voor een gezonde leefomgeving?

Een houten vloer zorgt voor minder (schadelijke) stoffen in huis omdat het een hard oppervlak heeft, waar de stoffen niet in kunnen gaan zitten. Stoffen die op het oppervlak liggen kunnen zo gemakkelijk worden afgenomen. Bij regelmatig onderhoud kunnen houten vloeren dus helpen bij het creëren van een gezondere leefomgeving, door de hoeveelheid stof en allergenen in huis sterk te verminderen.

Om ervoor te zorgen dat de resterende stoffen worden verwijderd, adviseren wij de aanschaf van een luchtreiniger en/of luchtbevochtiger. Een luchtreiniger reinigt de lucht door stof, allergenen en virussen op te vangen. Dit is met name belangrijk voor mensen met een verhoogd risico op gezondheidsproblemen, zoals kinderen, ouderen en mensen met chronische ziekten. Het is echter voor de gezondheid van ieder mens belangrijk om te leven in een gezonde leefomgeving.

Daarnaast zorgt de juiste luchtvochtigheid ook voor een goede gezondheid en behoud van de houten vloer. Door een goede luchtvochtigheid te handhaven, kunt u de levensduur van de vloer verlengen en ervoor zorgen dat deze er jarenlang goed blijft uitzien.

De luchtreinigers en/of luchtbevochtigers zijn via onze Cinzento dealers verkrijgbaar bij de aankoop van een houten vloer.

Luchtreiniger
EEN HOUTEN VLOER IS DÉ NATUURLIJKE MANIER OM DE LUCHTKWALITEIT IN HUIS TE VERBETEREN.