Alles over houten vloeren

Wist u dat hout van nature een gezond en duurzaam materiaal is? Dat een houten vloer in huis voor een gezonde leefomgeving kan zorgen? Voor veel mensen is dit nieuwe informatie, terwijl hout in huis juist bijdraagt aan een betere gezondheid. 

Healthy Home omvat alle zaken die met gezondheid en duurzaamheid van een houten vloer te maken hebben.

Informatie houten vloeren

Wilt u meer weten over houten vloeren? Bijvoorbeeld of houten vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming of hoe een houten vloer onderhouden moet worden?

Dit kunt u lezen in de artikelen hiernaast.

Promotie

Cinzento Custom Made® valt in de showroom van onze Cinzento dealers gelijk op. Hier zijn namelijk overal displays, stickers, folders en andere promotiematerialen van ons te zien.

Cinzento Custom Made® is ook te vinden in de  Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl magazines en op verschillende beurzen, zoals de vt Wonen&Design beurs.

Lees de artikelen hiernaast voor meer informatie.

Voordelen van een houten vloer

100% Pure Wood 1

Duurzaam

Weinig slijtage bij intensief gebruik, waardoor deze lang mee gaat. Daarnaast kan hout eenvoudig opnieuw bewerkt/gekleurd worden na een schuurbeurt.

100% Pure Wood 2

Geschikt voor vloerverwarming

Een houten vloer leent zich uitermate goed om gelegd te worden in combinatie met vloerverwarming. Bezoek deze pagina voor meer informatie over vloerverwarming.

100% Pure Wood 3

Tijdloos

Een tijdloos karakter in zowel een klassieke als een moderne inrichting. Door diverse houtsoorten, kleuren en legpatronen af te stemmen op vrijwel elk interieur.

100% Pure Wood 4

Sfeervol

Warm materiaal met een authentieke en unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor comfort, warmte en een gezond klimaat binnenshuis.

100% Pure Wood 5

Eenvoudig in onderhoud

Hout is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, mits de goede producten gebruikt worden. Kijk voor meer informatie op onze onderhoudspagina.

100% Pure Wood 6

Milieubewust

Hout is een natuurlijk materiaal en is in het productieproces minder milieubelastend dan synthetisch materiaal. Vrijwel al onze producten zijn FSC®-gecertificeerd en komen uit verantwoord bosbeheer.