Alles over houten vloeren

Informatie houten vloeren

Wilt u meer weten over houten vloeren? Bijvoorbeeld of een houten vloeren geschikt is i.c.m. vloerverwarming? Of dat houten vloeren milieuvriendelijk zijn? Bekijk dan de artikelen hiernaast!

Promotie

Cinzento Custom Made® valt in de showroom van onze Cinzento dealers gelijk op. Hier zijn namelijk overal displays, stickers en folders van ons te zien.

Cinzento Custom Made® is ook te vinden in het Stijlvol Wonen magazine en op verschillende beurzen, zoals de vt wonen&design beurs.

Onze promoties zien? Klik dan op de foto’s hiernaast.

Artikelen

Om u op de hoogte te houden over het laatste nieuws van Cinzento Custom Made® en houten vloeren, schrijven wij verschillende artikelen. Die hiernaast zijn te vinden.

Voordelen houten vloer

100% Pure Wood 1

Duurzaam

Weinig slijtage bij intensief gebruik, waardoor deze lang mee gaat. Daarnaast kan hout eenvoudig opnieuw bewerkt/gekleurd worden na een schuurbeurt.

100% Pure Wood 2

Geschikt voor vloerverwarming

Een houten vloer leent zich uitermate goed om gelegd te worden in combinatie met vloerverwarming. Bezoek deze pagina voor meer informatie over vloerverwarming.

100% Pure Wood 3

Tijdloos

Een tijdloos karakter in zowel een klassieke als een moderne inrichting. Door diverse houtsoorten, kleuren en legpatronen af te stemmen op vrijwel elk interieur.

100% Pure Wood 4

Sfeervol

Warm materiaal met een authentieke en unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor comfort, warmte en een gezond klimaat binnenshuis.

100% Pure Wood 5

Eenvoudig in onderhoud

Hout is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, mits de goede producten gebruikt worden. Kijk voor meer informatie op onze onderhoudspagina.

100% Pure Wood 6

Milieubewust

Hout is een natuurlijk materiaal en is in het productieproces minder milieubelastend dan synthetisch materiaal. Vrijwel al onze producten zijn FSC®-gecertificeerd en komen uit verantwoord bosbeheer.