Alles over houten vloeren

Wist u dat hout van nature een gezond en duurzaam materiaal is? Dat een houten vloer in huis voor een gezonde leefomgeving kan zorgen? Voor veel mensen is dit nieuwe informatie, terwijl hout in huis juist bijdraagt aan een betere gezondheid.

Healthy Home omvat alles wat te maken heeft met de gezondheid en duurzaamheid van houten vloeren. 

Informatie houten vloeren

Wilt u meer weten over houten vloeren? Bijvoorbeeld of houten vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming of hoe een houten vloer onderhouden moet worden?

Dit kunt u lezen in de artikelen hiernaast.

Promotie

Cinzento Custom Made® valt in de showroom van onze Cinzento dealers gelijk op. Hier zijn namelijk overal displays, stickers, folders en andere promotiematerialen van ons te zien.

Cinzento Custom Made® is ook te vinden in de Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl magazines en op verschillende beurzen, zoals de vt Wonen&Design beurs.

Lees de artikelen hiernaast voor meer informatie.

Voor meer informatie over houten vloeren nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met een van onze erkende dealers. Onze dealers zijn deskundig en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen zij u ook begeleiden bij de aankoop van een perfecte houten vloer voor in uw huis.

Klik op de onderstaande knop om onze dealers te bekijken.