Over ons

Cinzento Custom Made® is een toonaangevend merk voor exclusieve houten vloeren.

Wij realiseren die ene unieke houten vloer, die precies aan uw wensen voldoet.

Hét merk voor exclusieve houten vloeren

Cinzento Custom Made® is een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren. Het gehele proces van aanvraag, ontwerp tot uitvoering wordt in Nederland uitgevoerd. Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat. Wij kunnen produceren naar uw wens, omdat wij het volledige afwerkingsproces van het hout in eigen hand hebben. Hierdoor kunnen wij uw droomvloer tot in de kleinste details uitwerken.

100% Pure Wood

Wij hebben al vele droomvloeren wereldwijd mogen realiseren en wij hopen dat onze website u inspireert tot het realiseren van uw droomvloer. 

Daarnaast is het maatschappelijk verantwoord ondernemen een speerpunt. Wij gebruiken daarom gecertificeerde producten en houden binnen onze productie rekening met mens en milieu.

Lees meer

Onze Cinzento Custom Made® projecten

Gerookt & wit geoliede vloer

Eén van onze dealers heeft in dit huis een prachtige plankenvloer van Cinzento Custom Made® mogen leggen. Doordat de bewoners voor Cinzento hebben gekozen, hebben zij de vloer compleet naar eigen wens kunnen samenstellen. In dit geval

Lees meer
Hongaarse punt vloer

Hongaarse punt vloer

In deze woning is een eiken vloer gelegd als Hongaarse punt door een van onze Cinzento dealers. Deze vloer is geolied en gerookt. In deze

Lees meer