Over
ons

Cinzento Custom Made® is een toonaangevend merk voor exclusieve houten vloeren.
Wij realiseren die ene unieke houten vloer, die precies aan uw wensen voldoet.

Hét merk voor exclusieve houten vloeren

Wij nodigen u uit om dé perfecte vloer van uw dromen samen te stellen. Gevestigd in Nederland, staan wij bekend om onze op maat gemaakte houten vloeren van ongeëvenaarde kwaliteit. Elk aspect van het proces, van de aanvraag tot het ontwerp en de afwerking, wordt zorgvuldig in eigen land uitgevoerd.

Onze expertise ligt in het bewerken van prachtige eikenhouten vloeren, waarbij uw persoonlijke wensen altijd centraal staan. Met volledige controle over het afwerkingsproces kunnen we elk detail van uw droomvloer verwezenlijken.

Cinzento Custom Made® strekt zich uit over de hele wereld, waar we al talloze droomvloeren hebben mogen realiseren. Van warme, rustieke ontwerpen tot moderne, strakke stijlen, er is altijd een houten vloer die perfect bij uw smaak en levensstijl past. Laat u inspireren door onze projecten.

Cinzento Custom Made zet zich in voor duurzaam bosbeheer en de bescherming van onze bossen. Daarom zijn de meeste houten vloeren van ons FSC® gecertificeerd, wat betekent dat ze afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Door te kiezen voor onze FSC®-gecertificeerde vloeren, draagt u bij aan de instandhouding van bossen over de hele wereld en vermindert u uw ecologische voetafdruk.

Met Cinzento Custom Made kiest u niet alleen voor een prachtige houten vloer, maar ook voor een gezondere leefomgeving voor in uw huis. Onze Healthy Home-filosofie is geworteld in de overtuiging dat uw huis een oase van welzijn en duurzaamheid moet zijn, en onze houten vloeren zijn het perfecte beginpunt voor deze reis. Ervaar de natuurlijke schoonheid, de puurheid van 100% Pure Wood en de gemoedsrust van FSC®-certificering bij Cinzento Custom Made, en breng gezondheid en duurzaamheid naar uw thuis.

Onze Projecten

Onze eenvoudig te onderhouden houten vloeren zijn van nature duurzaam en gaan dan ook een leven lang mee.

Onderstaand ziet u door ons gerealiseerde exclusieve houten vloeren.