Houten
Vloeren

Natuurlijke elegantie en tijdloze schoonheid komen samen met onze houten vloeren. Als hét merk voor exclusieve houten vloeren, streven wij ernaar om uw interieur te verheffen met de warmte en pracht van authentiek hout. Onze vloeren zijn meer dan alleen vloerbedekking; ze zijn een statement van luxe, vakmanschap en duurzaamheid.

Een houten vloer vormt voor ieder interieur een levendige, tijdloze en sfeervolle basis. Het is een warm materiaal dat sterk en gemakkelijk te onderhouden is.

Onze houten vloeren zijn verkrijgbaar in vrijwel ieder denkbaar patroon. Van visgraat of Hongaarse punt tot aan een plankenpatroon, alles is mogelijk.

Planken

Een houten vloer kan in veel patronen worden gelegd. Het planken patroon is een modern en tijdloos legpatroon

Visgraat

Een visgraat vloer is een steeds meer gekozen patroon. Of u nou woont in een nieuwbouwhuis, een appartement of een boerderij, een visgraat vloer past perfect bij elke stijl.

Hongaarse punt

Bij een Hongaarse Punt vloer worden de planken in een hoek van 45 of 60 graden gelegd.

Andere patronen

Een houten vloer kan in allerlei patronen gelegd worden. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor het Versailles patroon, blok patroon, Weense punt patroon, diagonale stroken maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Voordelen van een houten vloer

100% Pure Wood 1

Duurzaam

Weinig slijtage bij intensief gebruik, waardoor deze lang mee gaat. Daarnaast kan hout eenvoudig opnieuw bewerkt/gekleurd worden na een schuurbeurt.

100% Pure Wood 2

Geschikt voor vloerverwarming


Een houten vloer leent zich uitermate goed om gelegd te worden in combinatie met vloerverwarming.

100% Pure Wood 3

Tijdloos

Een tijdloos karakter in zowel een klassieke als een moderne inrichting. Door diverse houtsoorten, kleuren en legpatronen af te stemmen op vrijwel elk interieur.

100% Pure Wood 4

Sfeervol

Warm materiaal met een authentieke en unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor comfort, warmte en een gezond klimaat binnenshuis.

100% Pure Wood 5

Eenvoudig in onderhoud

Hout is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, mits de goede producten gebruikt worden.

100% Pure Wood 6

Milieubewust

Hout is een natuurlijk materiaal en is in het productieproces minder milieubelastend dan synthetisch materiaal. Vrijwel al onze producten zijn FSC®-gecertificeerd en komen uit verantwoord bosbeheer.

Een unieke vloer voor ieder interieur

Bij Cinzento Custom Made® begrijpen we dat ieder interieur uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen. Of u nu een klassieke uitstraling wilt creëren met een plankenvloer of op zoek bent naar een meer eigentijdse stijl met een Hongaarse punt vloer, bij ons is alles verkrijgbaar.

Onze houten vloeren kunnen worden volgens uw voorkeuren geproduceerd. Kies uit diverse afwerkingen, wij kunnen namelijk vrijwel iedere mogelijke kleur realiseren met onze kleurolie.

Heeft u liever een rustieke uitstraling met noesten en scheuren of een strak en moderne sortering zonder noesten, bij Cinzento Custom Made® realiseren we uw visie.

Gezondheid & duurzaamheid

Wij geloven in gezondheid, duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Onze houten vloeren worden vervaardigd met oog voor het milieu. Bovendien zijn onze vloeren bestand tegen dagelijks gebruik en kunnen ze generaties lang meegaan, waardoor ze een investering zijn in de toekomst van uw huis. Om deze duurzaamheid en gezondheid van houten vloeren te duidelijk te maken, hebben wij het Healthy Home concept in het leven geroepen.

Bezoek onze Healthy Home pagina voor meer informatie over de gezondheid en duurzaamheid van een houten vloer.

Het Cinzento Custom Made® verschil

Wanneer u voor Cinzento Custom Made® kiest, profiteert u van meer dan alleen een prachtige houten vloer. U profiteert van:

  • Deskundig advies: Onze dealers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de perfecte vloer voor uw ruimte.
  • Maatwerk: Uw wensen staan centraal, wij creëeren de houten vloer die aan uw specifieke behoeften voldoet.
  • Service: Onze dealers begeleiden u gedurende het hele proces, van het selecteren van de vloer tot de installatie ervan.

Ontdek de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van Cinzento Custom Made® houten vloeren en transformeer uw huis in een oase van elegantie.

Neem vandaag nog contact op met een Cinzento dealer en laat hen u helpen bij het creëren van een vloer die perfect aansluit bij de stijl van uw huis. Onze Cinzento dealers zijn door het gehele land te vinden. Wellicht is er dus een Cinzento dealer bij u in de buurt.

Inspiratie folder

Bent u op zoek naar meer inspiratie over houten vloeren of traprenovatie? Of benieuwd naar onze nieuwe Healthy Home concept?

Bekijk dan snel onze nieuwste inspiratie brochure. Hier vindt u meer informatie over houten vloeren, Healthy Home maar ook exclusieve projectfoto’s.