Houten
Vloeren

Een houten vloer vormt voor ieder interieur een levendige, tijdloze en sfeervolle basis. Het is een warm materiaal dat sterk en gemakkelijk te onderhouden is.

Onze houten vloeren zijn in alle soorten en maten te verkrijgen en met de huidige technologie in vrijwel elke gewenste kleur. Daarnaast kan het hout op diverse manieren bewerkt worden, zodat deze een unieke uitstraling krijgt.

Planken vloer

Een houten vloer kan in veel patronen worden gelegd. Het planken patroon is een modern en tijdloos legpatroon

Visgraat vloer

Een visgraat vloer is een steeds meer gekozen patroon. Of u nou woont in een nieuwbouwhuis, een appartement of een boerderij, een visgraat vloer past perfect bij elke stijl.

Hongaarse punt

Bij een Hongaarse Punt vloer worden de planken onder een hoek van 45 of 60 graden geplaatst.

Andere patronen

Een houten vloer kan in allerlei patronen gelegd worden. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor het Versailles patroon, blok patroon, Weense punt patroon, diagonale stroken maar er zijn nog veel meer mogelijkheden.

Voordelen houten vloer

100% Pure Wood 1

Duurzaam

Weinig slijtage bij intensief gebruik, waardoor deze lang mee gaat. Daarnaast kan hout eenvoudig opnieuw bewerkt/gekleurd worden na een schuurbeurt.

100% Pure Wood 2

Geschikt voor vloerverwarming


Een houten vloer leent zich uitermate goed om gelegd te worden in combinatie met vloerverwarming.

100% Pure Wood 3

Tijdloos

Een tijdloos karakter in zowel een klassieke als een moderne inrichting. Door diverse houtsoorten, kleuren en legpatronen af te stemmen op vrijwel elk interieur.

100% Pure Wood 4

Sfeervol

Warm materiaal met een authentieke en unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor comfort, warmte en een gezond klimaat binnenshuis.

100% Pure Wood 5

Eenvoudig in onderhoud

Hout is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, mits de goede producten gebruikt worden.

100% Pure Wood 6

Milieubewust

Hout is een natuurlijk materiaal en is in het productieproces minder milieubelastend dan synthetisch materiaal. Vrijwel al onze producten zijn FSC®-gecertificeerd en komen uit verantwoord bosbeheer.

Inspiratie folder

Bent u opzoek naar meer inspiratie over houten vloeren of traprenovatie?

Download dan hier de nieuwste inspiratie brochure van Cinzento Custom Made®. Hier vindt u meer informatie over houten vloeren en exclusieve project foto’s.