Onderhoud houten vloer

Onderhoud

Het is natuurlijk belangrijk om uw Cinzento Custom Made® vloer goed te onderhouden. Veel mensen denken dat houten vloeren veel onderhoud nodig hebben. Dit valt eigenlijk heel erg mee. De vloer hoeft maar één keer per 3-4 dweilbeurten met Cinzento soap. Het is wel belangrijk dat uw Cinzento Custom Made® vloer met de juiste producten onderhouden wordt. Daarom bieden wij op maat gemaakte onderhoudsproducten aan. 

Onze producten zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat uw Cinzento Custom Made® vloer een leven mee gaat.

Gebruik Cinzento onderhoudsproducten

Wij adviseren u om uw vloer één keer per drie/ vier dweilbeurten met Cinzento Soap schoon te maken. Op overige dagen de vloer alleen droog reinigen (stofzuigen, swiffer, e.d.). Dagelijks schoonmaken met water en zeep is niet aan te raden.

Gebruik om de vloer te reinigen maximaal 50ml Cinzento Soap op 10 liter water (dit is een volle emmer). Wordt er teveel zeep gebruikt, dan wordt er een zachte laag aangebracht op de vloer waar steeds weer vuil intrekt. Gebruik dus niet meer dan de voorgeschreven dosis/frequentie.

Onderhoud houten vloer

Onderhoudsproblemen?

Heeft u hardnekkige vlekken en/of kalkplekken die u niet schoon krijgt, vragen en/of opmerkingen over uw Cinzento Custom Made® vloer? Dan kunt u contact opnemen met uw Cinzento parketspecialist.

Op zoek naar een parketspecialist bij u in de buurt?