Onderhoud van een houten vloer

Onderhoud

Het maakt niet uit wat voor soort houten vloer u heeft, het is altijd belangrijk om uw houten Cinzento vloer goed te onderhouden. Veel mensen denken dat houten vloeren veel onderhoud nodig hebben. Dit valt echter heel erg mee. De vloer hoeft maar één keer per 3-4 dweilbeurten met Cinzento zeep behandeld te worden. Het is belangrijk dat houten vloeren met de juiste producten onderhouden wordt. Daarom bieden wij op maat gemaakte Cinzento Custom Made® onderhoudsproducten aan. 

Onze producten zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat uw houten Cinzento Custom Made® vloer een leven mee gaat.

Gebruik Cinzento Custom Made® onderhoudsproducten

Wij adviseren u om uw vloer één keer per drie/ vier dweilbeurten met Cinzento zeep schoon te maken. Op overige dagen de vloer alleen droog reinigen (stofzuigen, swiffer, e.d.). Dagelijks schoonmaken met water en zeep is niet aan te raden.

Gebruik om de vloer te reinigen maximaal 50ml Cinzento Soap op 10 liter water (dit is een volle emmer). Wordt er teveel zeep gebruikt, dan wordt er een zachte laag aangebracht op de vloer waar steeds weer vuil intrekt. Gebruik dus niet meer dan de voorgeschreven dosis/frequentie.

Wilt u nou Cinzento Custom Made® onderhoudsproducten aanschaffen? Bezoek dan een Cinzento dealer bij u in de buurt, iedere dealer kan u helpen aan de Cinzento Custom Made® onderhoudsproducten.

Onderhoud houten vloer

Onderhoudsproblemen?

Heeft u hardnekkige vlekken en/of kalkplekken die u niet schoon krijgt? Of heeft u vragen en/of opmerkingen over uw Cinzento Custom Made® vloer? Dan kunt u altijd contact opnemen met een Cinzento dealer of uw parketspecialist.

Op zoek naar een Cinzento dealer of parketspecialist bij u in de buurt?