Eiken lamelparket in Zuid-Afrika

Eiken lamelparket in Zuid Afrika

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Eiken lamelparket in Zuid-Afrika

Een van onze Cinzento dealers heeft een prachtige eiken lamelparket van Cinzento Custom Made® mogen installeren in Camps Bay, Zuid-Afrika. Camps Bay is één van de luxe wijken in Kaapstad. Deze woning ligt dan ook aan een van de mooiste stranden van Zuid-Afrika.

De gelegde vloer in deze villa is een eiken natuur lamelparket. Dit houdt in dat de planken zijn opgebouwd uit drie delen waarvan de toplaag bestaat uit massief eiken. Doordat de planken bestaan uit drie delen en tegen elkaar zijn verlijmd is het een stabiel product en werkt het minder dan bijvoorbeeld een massieve vloer. Doordat het een natuur sortering is betekend dit dat de planken weinig tot geen noesten hebben.

Naast dat het een stabiel product is, zijn de planken ook geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Dit is zeker tegenwoordig een groot voordeel aangezien veel nieuwbouw woningen worden opgeleverd met vloerverwarming in combinatie met vloerkoeling. U leest alles over de voordelen van een houten vloer in combinatie met vloerverwarming in onze vloerverwarming folder. Download onze folder hier!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een lamelparket? Laat u dan vrijblijvend informeren bij een van onze Cinzento Custom Made® dealers bij u in de buurt. Onze Cinzento dealers zijn verspreid over heel Nederland. Bekijk hier het overzicht van onze dealers.

Meer Projecten