Houten vloer in “The Water Club” Zuid-Afrika

Houten vloer in The Water Club Zuid-Afrika 2

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Houten vloer in “The Water Club” Zuid-Afrika

Op deze unieke locatie aan de jachthaven in Zuid-Afrika ligt een Europese eiken houten vloer van Cinzento Custom Made®.

The Water Club” is één van Zuid-Afrika’s meest prestigieuze en exclusieve haven complexen met een fantastisch uitzicht op de oceaan. Hier kunt u geniet van een heerlijk diner aan de rand van de oceaan. Een dag ontspannen bij het sprankelende zwembad van de jachthaven en de verzorgde tuinen met uitzicht op de oceaan, of loop naar de overkant van de weg voor een snel rondje golf op de Metropolitan Golf Course, een van de beste golfbanen van Zuid-Afrika.

Wij hebben al vele droomvloeren wereldwijd mogen realiseren, zoals deze prachtig houten vloer in Zuid-Afrika. Deze eiken vloer is 15 mm dik en is geschikt voor vloerverwarming. Door het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur krijgt het een mooie en rustige sfeer. Een houten vloer is dan ook een goede en duurzame basis voor elk interieur.

Net zoals bij een houten vloer van Cinzento Custom Made® kunt u bij de traprenovatie ook kiezen voor verschillende sorteringen zoals een rustieke eiken plank of een 1-bis plank.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een houten vloer van Cinzento Custom®? Bezoek dan een van onze Cinzento dealers bij u in de buurt. Bekijk hier waar de dichts bijzijnde dealer is.

Meer Projecten