Houten vloer

Een houten vloer vormt voor ieder interieur een levendige, tijdloze en sfeervolle basis. Het is een warm materiaal dat sterk en gemakkelijk te onderhouden is. Onze houten vloeren zijn in alle soorten en maten te verkrijgen en met de huidige technologie in vrijwel elke gewenste kleur. Daarnaast kan het hout op diverse manieren bewerkt worden, zodat deze een unieke uitstraling krijgt.

Welke houten vloer past het beste bij uw interieur?


Op maat gemaakte houten vloeren

Bij Cinzento Custom Made® zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van houten vloeren. Wij maken de vloer precies zoals u dit wenst. Of dit nu een donkere massieve planken vloer is of een Hongaarse punt vloer met een nette sortering waar nauwelijks noesten in te vinden zijn.

Houten vloer Cinzento Custom Made®
Houten vloer Cinzento Custom Made®

Voordelen houten vloer

1. Een houten vloer is duurzaam


Weinig slijtage bij intensief gebruik, waardoor deze lang mee gaat. Daarnaast kan hout eenvoudig opnieuw bewerkt/gekleurd worden na een schuurbeurt.

 

2. Een houten vloer is geschikt voor vloerverwarming


Een houten vloer leent zich uitermate goed om gelegd te worden in combinatie met vloerverwarming. Bezoek deze pagina voor meer informatie over vloerverwarming.

 

3. Een houten vloer is tijdloos


Een tijdloos karakter in zowel een klassieke als een moderne inrichting. Door diverse houtsoorten, kleuren en legpatronen af te stemmen op vrijwel elk interieur.

 

4. Een houten vloer is sfeervol

Warm materiaal met een authentieke en unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor comfort, warmte en een gezond klimaat binnenshuis.

 

5. Een houten vloer is eenvoudig in onderhoud


Hout is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, mits de goede producten gebruikt worden. Kijk voor meer informatie over het onderhoud van een houten vloer op onze onderhoudspagina.

 

6. Een houten vloer is een milieubewuste keuze


Hout is een natuurlijk materiaal en is in het productieproces minder milieubelastend dan synthetisch materiaal. Vrijwel al onze producten zijn FSC®-gecertificeerd en komen uit verantwoord bosbeheer.

Cinzento dealer bezoeken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een houten vloer van Cinzento Custom Made®? Bezoek dan een van onze officiële Cinzento dealers. Onze Cinzento dealers zijn door het gehele land te vinden. Klik hier voor het overzicht of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag!


Op zoek naar meer inspiratie?

 

Bent u opzoek naar meer inspiratie over houten vloeren of traprenovatie? Download dan hier de nieuwste inspiratie brochure van Cinzento Custom Made®. Hier vindt u meer informatie over houten vloeren en exclusieve project foto's. Klik op de brochure hiernaast om hem te downloaden.