Nette visgraat vloer in Keukenwinkel

nette Houten visgraat vloer in keuken

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Nette visgraat vloer in Keukenwinkel

In de showroom van deze keukenzaak hebben wij een nette visgraat vloer mogen leveren. De sortering waar de klant voor heeft gekozen is namelijk een 1-bis sortering. Deze 1-bis visgraat vloer heeft een breedte van 12 cm en een lengte van 60 cm. De vloer is volledig naar wens van de klant samengesteld. 

Door een houten vloer te laten doorlopen naar de keuken creëert u een mooi geheel. Met de juiste afwerking door middel van een onderhoudsvriendelijke olie met Cinzento Custom Made® is een houten vloer zeker geschikt voor in uw keuken. 

0% VOC

Voor het kleuren en beschermen van het hout, worden onze exclusieve houten vloeren afgewerkt met olie. ook hierin maken wij een milieubewuste keuze, door het gebruik van Rubio Monocoat. Dankzij de technologie van Rubio Monocoat behoeft het hout slechts één enkele laag olie.Tevens bevat de olie van Rubio Monocoat geen water of solventen en is deze gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Dit wordt aangeduid met een VOC (Volatile Organic Compounds) percentage, dat voor Rubio Monocoat op 0% staat. Hierin zijn de producten veilig voor zowel de gebruiker, als zijn omgeving. Lees hier alles over de duurzaamheid van onze

Wilt u ook een mooie visgraat vloer in uw keuken? Bezoek dan de visgraat pagina voor alle mogelijkheden!

Meer Projecten