Rustieke Dual Plank
Houten-planken-vloer-Cinzento-Custom-Made-1

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Rustieke Dual Plank

In dit woonhuis hebben wij een mooie rustieke dual plank houten vloer mogen leveren. De vloer is volledig naar wens van de klant behandeld. Zo is deze eiken vloer optisch geborsteld, gerookt en wit geolied. De 18 cm rustieke dual plank zijn ook verkrijgbaar in een lengte van 100 cm tot wel 240 cm.

Geschikt voor vloerverwarming

De planken hebben een dikte van 15 mm en een toplaag van 4 mm, hierdoor is deze vloer uitermate geschikt voor vloerverwarming. Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming is een perfecte combinatie. Wanneer je hout (parket) direct verlijmt op een vloer met vloerverwarming, zorgt deze combinatie voor een zeer comfortabele en energiebesparende vorm van verwarmen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een houten vloer op vloerverwarming? Bekijk dan hier de pagina over vloerverwarming.

Wij willen het beste voor het milieu. Daarom zijn vrijwel al onze producten FSC®-gecertificeerd en komen deze uit verantwoord bosbeheer. Met verantwoord bosbeheer doelt de FSC® op bescherming van leefgebied en zetten zij zich in voor de lokale bevolking. Een goed beheerd bos loop dan ook minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze vloer? Bezoek dan een van onze officiële Cinzento Dealers bij u in de buurt.

Meer Projecten