Rustieke houten vloer in slaap- en badkamer

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Rustieke houten vloer in slaap- en badkamer

Ontdek de nieuwste toevoeging aan ons portfolio van exclusieve houten vloeren: een prachtige houten vloer in een slaap- en badkamer. Bij Cinzento Custom Made® streven we voortdurend naar innovatie, en dit project illustreert perfect hoe onze houten vloeren zich aanpassen aan verschillende ruimtes.

In dit project is een houten vloer geïnstalleerd met planken die een dikte van 15/4 mm en een breedte van 180 mm bevatten. Elke plank wordt met zorg geborsteld, waardoor de natuurlijke structuur van het hout tot leven komt en een unieke uitstraling krijgt. De subtiele grijze gloed, verkregen door de behandeling met Cinzento 50280 kleurolie, voegt een vleugje moderniteit toe aan de klassieke warmte van het hout.

Cinzento Custom Made® houten vloeren bieden ook praktische voordelen. Zo zijn ze eenvoudig te reinigen en te onderhouden, dragen ze bij aan een gezonde leefomgeving en gaan ze jarenlang mee zonder de schoonheid te verliezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Stap binnen in een wereld van tijdloze elegantie en ontdek hoe Cinzento Custom Made® houten vloeren uw leefruimte kunnen transformeren. Neem vandaag nog contact op met één van onze officiële dealers en laat u inspireren door onze exclusieve collecties.

Meer Projecten