Visgraat Amsterdam

Visgraat vloer

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Visgraat Amsterdam

In deze luxueuze woning in Amsterdam hebben wij een prachtige rustieke visgraat vloer mogen leveren. Dit grachtenpand is volledig gestript, gerenoveerd en voorzien van een authentieke Cinzento Custom Made® visgraat vloer in een moderne uitvoering.

Er is gekozen voor een naturel geoliede Cinzento Custom Made® Dual Parquet van een groot formaat namelijk: 18 cm breed bij 90 cm lang. Deze vloer is in alle drie de woonlagen gelegd.

Traptreden:

Om de drie verdieping mooi in elkaar over te laten lopen heeft de klant ook gekozen om de trap te bekleden met Cinzento Custom Made®. De trap in het grachtenpand in Amsterdam is hetzelfde behandeld als de visgraat vloer, dit maakt het een prachtig geheel. Hiernaast zijn zowel de trap als de vloer FSC® gecertificeerd.

100% Pure Wood

Als u kiest voor een product met het 100% Pure Wood label, dan bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Een houten vloer is niet alleen prettig qua sfeer, maar is ook een investering die het geld waard is. Met het juiste onderhoud kan een houten vloer een leven lang mee en is het een pré bij de verkoop van het betreffende pand.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden en vraagt u zich af waar de dichtstbijzijnde Cinzento dealer zich bevindt?

Bezoek dan hier de Cinzento dealer pagina.

Meer Projecten