Zwarte massieve eiken vloer
Massief zwarte houten vloer Cinzento Custom Made

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Zwarte massieve eiken vloer

Deze 3 laags massieve plank valt op door zijn formaat. De zwarte massieve eiken houten vloer van Cinzento Custom Made® is opgebouwd uit drie lagen massief eiken. Deze door en door zwarte vloer is dé eye-catcher van de showroom in het centrum van Amsterdam. Door het bewerkingsproces is de nadruk gelegd op de authentieke houttekening.

Deze zwarte massieve eiken houten vloer van Cinzento Custom Made® kan geleverd worden in een lengte van 2.000 tot wel 3.000 mm. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een houten vloer? Bezoek dan onze planken vloeren pagina

100% FSC gecertificeerd

Bij Cinzento Custom Made® heeft u de keuze uit eindeloze varianten voor een planken vloer. De planken vloeren van Cinzento Custom Made® zijn gemaakt van eikenhout, deze vloeren voldoen allemaal aan het 100% Pure Wood label. Wij willen het beste voor het milieu. Daarom zijn vrijwel al onze producten FSC®-gecertificeerd en komen deze uit verantwoord bosbeheer.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Bezoek dan gerust een van onze Cinzento dealers. Onze dealers zitten door heel Nederland verspreid en staan u graag te woord. Bezoek hier onze Cinzento Dealer pagina om te zien welke dealer er bij u in de buurt zit.

Meer Projecten