Massieve vloer in Zuid-Afrika

3-laags massieve houten vloer Cinzento Custom Made®

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Massieve vloer in Zuid-Afrika

In een prachtige villa in Zuid-Afrika is een 3-laags massieve vloer van Cinzento Custom Made® gelegd. De vloer komt goed tot zijn recht in de grote open ruimtes van deze woning. De klant heeft namelijk gekozen voor 300 mm brede planken. De massieve eiken planken kunnen geleverd worden tot wel 3 meter lang. Omdat de vloer bruin geolied is geeft dit een natuurlijke uitstraling in combinatie met het interieur.

Deze planken geven een unieke stabiliteit doordat het een 3-laags massieve vloer is. Het product heeft een unieke structuur, bestaande uit een eiken toplaag van 5 mm, een eiken tussenlaag van 10 mm en een eiken onderlaag van 5 mm, wat resulteert in een unieke stabiliteit.

Vloerverwarming

Hiernaast is de vloer ook geschikt voor vloerverwarming.

Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming is een perfecte combinatie. Wanneer je hout (parket) direct verlijmt op een vloer met vloerverwarming, zorgt deze combinatie voor een zeer comfortabele en energiebesparende vorm van verwarmen. De houten vloeren van Cinzento bestaan voornamelijk uit eiken. Eiken is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Niet alle houtsoorten zijn per definitie geschikt om te leggen op vloerverwarming. Ook voldoet dit project aan het FSC® keurmerk.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek dan een van onze officiële dealers of vul hier het contactformulier in voor meer informatie over dit project of Cinzento Custom Made®.

Meer Projecten