Eiken visgraat vloer

Cinzento-Custom-Made-visgraat_1

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Eiken visgraat vloer

In de woonkamer van dit woonhuis ligt een prachtige massieve 6 mm eiken visgraat vloer. De visgraat vloer heeft een breedte van 140 mm en een lengte van 700 mm. Deze visgraat vloer is met band en bies gelegd. De band is de rand die om de visgraat heen tegen de muur gelegd is. De bies is de donkere lijn die tussen de band en de visgraat vloer ligt. Deze is gemaakt van wengé hout en is van zichzelf donker.

Traptreden:

Naast de eiken visgraat vloer met band en bies in de woonkamer zijn de traptreden ook bekleed met Cinzento Custom Made®. De traptreden zijn bekleed met een eiken rustiek A/B plank. De traptreden zijn hiernaast voorzien van een groef met een antislip strip.

Ook op de eerste en tweede verdieping van dit woonhuis is een Cinzento Custom Made® vloer gelegd. Op deze verdiepingen ligt een Dual Parquet Rustiek A/B eiken vloer met velling, deze vloer voldoet 100% aan het FSC keurmerk.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Cinzento Custom Made® vloer of traprenovatie? Bekijk dan hier welke officiële Cinzento dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Meer Projecten