Moderne wit geoliede houten vloer

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Moderne wit geoliede houten vloer

Eén van onze dealers heeft in dit huis een prachtige plankenvloer van Cinzento Custom Made® mogen leggen. Doordat de bewoners voor Cinzento hebben gekozen, hebben zij de vloer compleet naar eigen wens kunnen samenstellen. In dit geval is er gekozen voor een gerookte en wit geoliede plankenvloer. Door het oliën van de vloer is deze beter bestand bij intensief gebruik. Wanneer de vloer tevens goed onderhouden wordt, gaat de vloer een leven lang mee. De klant had ook de optie om de vloer te verouderen, borstelen of lakken.

Waarom een houten vloer?

De liefde voor eiken parket vloeren is al eeuwen oud, vroeger werden deze vloeren vooral gelegd in paleizen, landhuizen of statige grachtenpanden. Wat is er zo mooi aan een eiken houten vloer? Een eiken parket vloer leeft, het design en uiterlijk van een vloerdeel is bij geen plank hetzelfde. Van een donkere eiken vloer naar wit geolied, van een robuuste sortering met veel noesten naar een vloer met rustige sortering en minimale noest. Van planken vloeren tot aan visgraat vloeren, alles is mogelijk. De structuur van een houten vloer, de noesten en uitstraling zorgen voor een natuurlijke en luxe sfeer in uw huis.

Cinzento Custom Made®

Bent u op zoek naar iets unieks? Stel uw eigen vloer samen! De eiken houten vloeren van Cinzento Custom Made® zijn maatproducten, dit betekent dat u verschillende behandelingen met elkaar kunt combineren. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende houtsorteringen. Zo krijgt u een exclusieve eiken houten vloer!

Meer Projecten