Versailles Patroonvloer in horecaketen

Versailles Patroonvloer Hout Cinzento Custom Made

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Versailles Patroonvloer in horecaketen

Voor een horecaketen in Nederland hebben wij een prachtige Versailles patroonvloer mogen leveren. Deze eiken patroonvloer bestaat uit panelen van 1 x 1 meter. Het Versailles parket is een houten vloer met patroon. Het patroon bestaat uit een omkadering van eiken met daarin een blokpatroon vlechtwerk. Kenmerkend aan de vloer is dat de vierkante blokken onder een hoek van 45 graden in de ruimte worden neergelegd. De vloer bestaat uit heel veel kleine stukjes. Het is werkelijk ambachtelijk werk. Een patroon vloer is in veel varianten te verkrijgen. Bezoek de patroon vloer pagina voor meer informatie.

Er is door de klant gekozen voor een sterke olie ter afwerking. Hierdoor is de vloer goed bestand tegen het intensieve gebruik en goed te onderhouden.

Dual plank

Naast deze versailles patroonvloer ligt er ook een 14 cm brede dual plank eiken naturel geoliede plankenvloer in het restaurant met een bijpassende sortering namelijk, rustiek A/B. Het voordeel van een dual plank is dat de vloer minimaal werkt, hierdoor is dit een erg stabiel product en uitermate geschikt om in een restaurant te gebruiken.

Plafondbekleding

Ook de bekleding van het plafond hebben wij mogen leveren. Dit plafond is geleverd in een rustiek eiken 18 cm brede plank en zorgt voor een mooi afgewerkt geheel. 

Meer Projecten