Kern gerookte planken vloer

Kern gerookte planken vloer

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Kern gerookte planken vloer

In deze woning is een prachtige rustieke kern gerookte planken vloer gelegd. Gerookte houten vloeren voegen een levendige sfeer toe aan elk huis. Het is de manier om de kleur in eikenhout naar boven te brengen. Dit geeft de vloer een warme en natuurlijke uitstraling te geven. Door het rookproces ziet elke plank er net even anders uit en ontstaat er een fraai geheel van lichte en donkere planken. Deze planken voor dit project zijn kern gerookt waardoor er een extra donkere kleur ontstaat. 

Bij Cinzento Custom Made® heeft u de keuze uit eindeloze varianten voor een planken vloer. De kern gerookte planken vloer van Cinzento Custom Made® zijn gemaakt van eikenhout. Al deze vloeren voldoen allemaal aan het 100% Pure Wood label en zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

Onderhoud

Naast de voor u speciaal behandelde Cinzento Custom Made® vloer, hebben wij ook op maat gemaakte onderhoudsproducten. Onze producten zijn gemakkelijk aan te brengen en zorgen voor het juiste onderhoud van uw exclusieve houten vloer.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van een houten vloer van Cinzento Custom®? Bezoek dan gerust een van onze Cinzento dealers bij u in de buurt! Onze dealers zijn verspreid door heel het land en helpen u graag!

Meer Projecten