Massieve visgraat vloer

massieve vloer Cinzento Custom Made 9 mm_2

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Massieve visgraat vloer

In deze horeca keten ligt een 9 mm massieve eiken visgraat vloer. Deze vloer is volledig op maat gemaakt naar wens van de klant. Deze vloer heeft een robuuste uitstraling. Het voordeel van een houten vloer is dat deze visgraat met de tijd en het intensieve gebruik steeds meer karakter krijgt. 

Hiernaast is de vloer gelegd met een omlijsting (een bies) om het visgraat patroon, dit kunt u zien op de laatste sfeerfoto.

100% Pure Wood

Deze visgraat vloer voldoet aan het 100% Pure Wood label. Met het 100% Pure Wood label kunnen wij garanderen dat de betreffende vloer niet voortkomt uit massaproductie, maar dat deze zorgvuldig behandeld en op diverse punten in het proces gecontroleerd is. Onze exclusieve houten vloeren zijn dan ook een kwaliteitsproduct.

FSC®-gecertificeerd

Wij willen het beste voor het milieu. Daarom zijn vrijwel al onze producten FSC®-gecertificeerd en komen deze uit verantwoord bosbeheer. Met verantwoord bosbeheer doelt de FSC® op bescherming van leefgebied en zetten zij zich in voor de lokale bevolking

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een massieve visgraat vloer? Bezoek dan de visgraat pagina. Hier vindt u verschillende voorbeelden en ontdekt u welke vloer het beste bij uw interieur past. Of ga gerust langs een van onze Cinzento dealers. Deze dealers staan u graag te woord. Bekijk de dealer pagina om te achterhalen welke dealer er het dichtst bij u in de buurt staat.

Meer Projecten