Gezonde & Duurzame “Vintage” houten vloer in prachtige Villa

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Gezonde & Duurzame “Vintage” houten vloer in prachtige Villa

Ontdek onze extra rustieke “Vintage” vloer van Europees eikenhout in een betoverende Zwitserse villa, waar het meesterwerk van Europees eikenhout een tijdloze elegantie toevoegt aan het moderne interieur.

De houten vloer, gekenmerkt door extra grote noesten en scheuren met zwarte stoppingen, ademt karakter en charme. Met een behandeling van kanten veroudering, extra diep borstelen, en een afwerking in Cinzento 41950 kleurolie, straalt de vloer warmte en authenticiteit uit.

De villa, gehuld in de pracht van een donkere houten vloer en lichte wanden, weerspiegelt een verfijnde esthetiek. Onze houten vloer vormt de perfecte basis, harmonieus samenvloeiend met het moderne interieur van de villa.

Wonen in een gezonde leefomgeving

Naast het esthetische aspect biedt een houten vloer ook aanzienlijke gezondheidsvoordelen. Het harde oppervlak voorkomt de ophoping van schadelijke stoffen, waardoor het eenvoudig te reinigen is. Regelmatig onderhoud van de houten vloer draagt dus bij aan een gezondere leefomgeving door de hoeveelheid stof en allergenen in huis te verminderen. Daarnaast verlengt dit ook de levensduur van de houten vloer. Lees hier meer over onderhoud van een houten vloer.

Om de luchtkwaliteit verder te optimaliseren, raden wij de aanschaf van een luchtreiniger en/of luchtbevochtiger aan. Een goede luchtvochtigheid bevordert niet alleen de gezondheid van bewoners maar verlengt ook de levensduur van de houten vloer, waardoor deze er jarenlang prachtig uit blijft zien. Luchtreinigers en/of bevochtigers zijn verkrijgbaar bij onze Cinzento dealers.

Duurzaamheid van Houten Vloeren

Hout, als hernieuwbare grondstof, wordt verantwoord geoogst uit duurzaam beheerde bossen. Daarnaast gaan onze houten vloeren tientallen jaren mee bij goed onderhoud. Met natuurlijke sterkte en slijtvastheid kunnen ze opgeschuurd en opnieuw afgewerkt worden, waardoor ze er weer als nieuw uitzien.

Biologisch afbreekbaarheid maakt houten vloeren een duurzame en milieuvriendelijke keuze. In tegenstelling tot niet-afbreekbare vloermaterialen, dragen houten vloeren niet alleen bij aan een tijdloze uitstraling van een huis maar ook aan een lagere ecologische impact.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Transformeer uw leefruimte met de warmte en pracht van Cinzento Custom Made® houten vloeren. Neem contact op met een van onze officiële Cinzento dealers voor deskundig advies en een persoonlijke kennismaking met onze exclusieve houten vloeren.

Meer Projecten