Visgraat vloer fijnbezaagd

Houten vloer Visgraat fijnbezaagd

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Visgraat vloer fijnbezaagd

Voor dit stijlvolle appartement hebben wij een visgraat vloer geleverd met een fijnbezaagd bewerking. Er is gekozen voor een eiken 15 mm Dual Parquet®. Deze is volledig naar wens fijnbezaagd, gerookt en afgewerkt met een kleurolie. Fijnbezagen houdt in dat de zaagstrepen in het hout nog duidelijk zichtbaar zijn. De combinatie van fijnbezagen, roken en oliën is tevens ook toe te passen op een planken vloeren.

Vloerverwarming

Omdat deze visgraat fijnbezaagd is opgebouwd uit twee lagen is deze houten vloer stabiel en hiernaast uitermate geschikt om te leggen op vloerverwarming. Lees hier alles over de voordelen van een houten vloer in combinatie met vloerverwarming!

Vloerkoeling:

Veel nieuwbouw wordt tegenwoordig voorzien van vloerverwarming in combinatie met vloerkoeling. Ook deze combinatie is geschikt voor een houten vloer. Vloerkoeling heeft de tegenovergestelde werking van vloerverwarming. Het leidingensysteem in de vloerconstructie wordt gevuld met water, dat een minimum temperatuur heeft van 18°C.

100% Pure Wood

De visgraat vloer in deze woning voldoet aan het 100% Pure Wood label. Dit houdt in dat wanneer u kiest voor een product met het 100% Pure Wood label, dan bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Naast dat deze visgraat aan het 100% Pure Wood label voldoet is de vloer ook FSC®-gecertificeerd.

Meer Projecten