Visgraat vloer in luxe villa

Visgraat vloer Luxe Villa

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Visgraat vloer in luxe villa

In deze luxe villa ligt een op maat gemaakte houten visgraat vloer van Cinzento Custom Made®. Deze vloer is volledig wit geolied, naar wens van de bewoners. 

Het voordeel wat u heeft bij Cinzento Custom Made® is dat wij zowel de vloer als de trap naar wens kunnen behandelen. In deze luxe villa heeft de visgraat vloer op de begaande grond, de trap en de planken vloer op de eerste verdieping dezelfde behandeling. 

Om deze visgraat vloer in de woning ligt een band, dit is de rand (ook wel kader genoemd) die om de visgraat heen tegen de muur geplaatst kan worden. Dit geeft een mooie en exclusieve uitstraling aan de vloer.

Vloerverwarming

Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming is een perfecte combinatie.

Wanneer je hout (parket) direct verlijmt op een vloer met vloerverwarming, zorgt deze combinatie voor een zeer comfortabele en energiebesparende vorm van verwarmen.

FSC®-gecertificeerd

Wij willen het beste voor het milieu. Daarom zijn vrijwel al onze producten FSC®-gecertificeerd en komen deze uit verantwoord bosbeheer. Met verantwoord bosbeheer doelt de FSC® op bescherming van leefgebied en zetten zij zich in voor de lokale bevolking. Een goed beheerd bos loop dan ook minder risico om gekapt te worden voor andere doeleinden, zoals het aanleggen van palmolie- of sojaplantages en mijnbouw. 

Meer Projecten