Visgraat vloer vloerverwarming

Visgraat vloer met vloerverwarming 1

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Visgraat vloer vloerverwarming

In dit prachtige woonhuis ligt een eiken visgraat vloer van Cinzento Custom Made®. Nog steeds krijgen onze Cinzento dealers bijna dagelijks de vraag of een houten visgraat vloer geschikt is voor vloerverwarming. Met een vloer van Cinzento is dat geen probleem! Wanneer het hout direct wordt verlijmt op de vloer zorgt dit voor een zeer comfortabele en energie besparende vorm van verwarmen. 

De houten visgraat vloeren van Cinzento bestaan voornamelijk uit eiken. Eiken is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Niet alle houtsoorten zijn per definitie geschikt om te leggen op vloerverwarming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de houtsoorten beuken en jatoba. 

Waar vroeger vooral massieve vloeren verkocht werden met een hogere warmteweerstand, wordt er tegenwoordig vooral gekozen voor een eiken twee laags product dat een lagere warmteweerstand heeft. Dit in combinatie met het direct verlijmen, maakt dat een houten visgraat vloer tegenwoordig geschikt is om op vloerverwarming te leggen.

Vloerverkoeling:

Veel nieuwbouw wordt tegenwoordig voorzien van vloerverwarming in combinatie met vloerkoeling. Ook deze combinatie is geschikt voor een houten vloer.

Wilt u nog meer te weten komen over houten vloer in combinatie met vloerverwarming kunt u altijd gerust onze vloerverwarmingspagina bekijken.

Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een visgraat vloer van Cinzento Custom Made®? Bezoek dan een van onze Cinzento dealers. Onze dealers zitten verspreid over heel Nederland en helpen u graag verder!

Meer Projecten