vt Wonen&Design beurs '23

Dit jaar waren wij van 3 t/m 8 oktober weer aanwezig op de vt Wonen&Design beurs, één van de grootste evenementen in de wereld van interieur en design.

Wij kijken met genoegen terug op een mooie en succesvolle beursdeelname, waar wij alle trends op het gebied van houten vloeren hebben laten zien.

Wij willen alle bezoekers van onze stand hartelijk bedanken voor de interesse. Wij hopen dat u veel inspiratie heeft opgedaan en een goede indruk heeft gekregen van onze houten vloeren.

Healthy Home

Begin dit jaar hebben wij ons Healthy Home concept in het leven geroepen. Tijdens de vt Wonen&Design beurs hebben wij dit concept uitgebreid onder de aandacht gebracht. 

Met Healthy Home maken we duidelijk maken dat een houten vloer gezond en duurzaam is, maar ook kan bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Het harde oppervlak zorgt er namelijk voor dat stofdeeltjes eenvoudig verwijderd kunnen worden. Klik hier voor meer info over Healthy Home.

Voor overige stoffen adviseren wij het gebruik van een luchtreiniger en/of luchtbevochtiger. Onze Cinzento dealers verkopen deze apparaten bij de aanschaf van een houten vloer.

Patroon vloeren

Tevens hebben wij op de vt Wonen&Design beurs een aantal patroonvloeren in de spotlights gezet. Denk hierbij aan het Wavepatroon, Castle patroon en het Versaille patroon. Alle patronen kunt u op de afbeelding hiernaast zien. 

Meer zien van deze patroonvloeren? Bezoek dan eens onze “Andere patronen” pagina.