Unieke Zwarte houten vloer in moderne Villa

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Unieke Zwarte houten vloer in moderne Villa

Welkom bij ons nieuwste project: een prachtige zwarte houten vloer, geplaatst in een moderne villa. In dit exclusieve project zijn met zorg behandelde brede eiken planken van 240 mm toegepast. Om de zwarte tint te verkrijgen zijn de planken behandeld met Cinzento kleur 90200. Bij deze kleur worden de planken eerst geborsteld voordat ze geolied worden. De behandeling versterkt niet alleen de natuurlijke schoonheid van het hout, maar zorgt ook voor de benodigde bescherming van de vloer.

Onze houten vloeren zijn niet alleen een aanwinst in iedere ruimte, maar bieden ook een aantal praktische voordelen. Zo zijn onze vloeren gemakkelijk te onderhouden, geschikt voor vloerverwarming, van nature duurzaam en dagen ze bij aan een gezonde leefomgeving.

Het hart van de villa wordt gevormd door een adembenemende trap, deze trap is net zoals de vloer bekleed met eikenhout. Dit meesterwerk van vakmanschap en design vormt een prachtige aanvulling op de esthetiek van de villa. Het prachtige hout in combinatie met de kroonluchter en glazen wanden die de ruimte openen, is de trap niet alleen een functioneel element maar ook een ware eyecatcher.

Zien wat wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd hoe onze exclusieve houten vloeren uw ruimte kunnen transformeren? Neem dan contact op met een van onze toegewijde Cinzento dealers. Ze bevinden zich in heel het land en laten u met plezier alle mogelijkheden zien.

Meer Projecten