Eikenhouten vloer in moderne Zwitserse villa

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Eikenhouten vloer in moderne Zwitserse villa

Welkom in deze prachtige moderne Zwitserse villa, waar design en vakmanschap samenkomen in perfecte harmonie. In deze adembenemende woning, straalt een eikenhouten plankenvloer van Cinzento Custom Made® als het middelpunt.

De houten plankenvloer ademt verfijnde rustiekheid. Het diepe borstelwerk brengt de natuurlijke textuur naar voren, terwijl de olie in kleur Cinzento 7000 het hout doet stralen.

Deze vloer is gemaakt om een leven lang mee te gaan. Met zorgvuldig geselecteerde eiken planken en een hoogwaardige afwerking, belichaamt de vloer duurzaamheid en tijdloze schoonheid. Dankzij de (kleur)olie is het onderhoud van deze vloer een fluitje van een cent. Het hout behoudt zijn glans en kwaliteit, zelfs na jarenlang gebruik.

Zie hoe de vloer naadloos overgaat in de trap. De bewoners hebben namelijk voor de trap dezelfde behandeling en afwerking gekozen als de vloer. Dit creëert een visuele samenhang in de hele woning, die de esthetiek van de villa naar een hoger niveau tilt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

In deze moderne Zwitserse villa is schoonheid, duurzaamheid en vakmanschap verenigd. Als u geïnspireerd bent door deze prachtige projectfoto’s, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze dealers. Zij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw droomhuis door de juiste houten vloer en/of trap te kiezen.

Meer Projecten