Geborstelde planken vloer

Cinzento Custom Made Geborstelde plankenvloer_3

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Geborstelde planken vloer

Deze eiken rustieke A/B geborstelde planken vloer komt goed tot zijn recht bij de mint groene muren van deze woning. Naast dat deze eiken vloer een rustiek A/B sortering heeft, heeft de klant gekozen om de houten vloer te laten borstelen. Doordat deze Cinzento Custom Made® vloer geborsteld is benadrukt dit het natuurlijke karakter van het hout.

Door het Cinzento Custom Made® programma zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is de geborstelde planken vloer ook behandeld met een olie, in de kleur Sky Grey, zodat de vloer gemakkelijk te onderhouden is. Hiernaast beschermt dit de houten vloer ook goed tegen vocht.

Traptreden:

Naast de vloer kunnen de traptreden ook bekleed worden met Cinzento Custom Made®, zoals te zien is in deze woning. Door de traptreden te bekleden met het zelfde hout en behandeling als de vloer in de woonkamer en gang wordt dit een mooi geheel.

Vloerverwarming

Een houten vloer in combinatie met vloerverwarming is een perfecte combinatie. Wanneer je hout (parket) direct verlijmt op een vloer met vloerverwarming, zorgt deze combinatie voor een zeer comfortabele en energiebesparende vorm van verwarmen.

Cinzento dealer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Cinzento Custom Made® vloer of traprenovatie? Bekijk dan hier welke officiële Cinzento dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Meer Projecten