Visgraat vloer gerookt wit geolied

Houten visgraat vloer wit geolied Cinzento Custom Made_1

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Visgraat vloer gerookt wit geolied

Voor dit project hebben wij een visgraat vloer gerookt wit geolied 15 mm eiken dual plank gebruikt. Deze hebben wij met ons Cinzento Custom Made® programma volledig naar wens van de klant bewerkt.

Een dual vloer houdt in dat de opbouw bestaat uit een 11 mm berken onderlaag en een 4 mm eiken toplaag. Het voordeel van een dual plank is dat de vloer minimaal werkt, hierdoor is dit een erg stabiel product.

De gekozen vloer heeft een rustiek A/B sortering, is naar wens gerookt en hebben wij volgens wit geolied. Dit maakt de vloer slijtvast en eenvoudig te onderhouden.

Naast de custom made vloer is ook de trap Custom Made behandeld. Bekijk hier de mogelijkheden van traprenovatie.

100% Pure Wood label

Al onze vloeren vallen onder Healthy Home, zo ook deze visgraat vloer gerookt. Met Healthy Home kunnen wij garanderen dat de betreffende vloer niet voortkomt uit massaproductie, maar dat deze zorgvuldig behandeld en op diverse punten in het proces gecontroleerd is. Onze exclusieve houten vloeren zijn dan ook een kwaliteitsproduct.

Cinzento Dealer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Cinzento Custom Made vloer? Onze cinzento dealers vertellen u hier alles over. Bezoek een Cinzento dealer bij u in de buurt!

Meer Projecten