Door ons gerealiseerde exclusieve houten vloeren

Door het gebruik van natuurlijke materialen in jouw interieur krijg je een mooie en rustige sfeer. Een houten vloer is dan ook een goede en duurzame basis voor elk interieur. Wij beschikken over een eigen productiepark, waardoor wij de mogelijkheid hebben om diverse bewerkingen te combineren en exclusieve houten vloeren naar wens te produceren. Wij gaan enkel voor het beste en onze eenvoudig te onderhouden houten vloeren gaan dan ook een leven lang mee. Onderstaand zie je door ons gerealiseerde exclusieve houten vloeren.

 

(Alle gerealiseerde vloeren van Cinzento Custom Made® zijn op een unieke wijze behandeld.)


Visgraat gerookt en wit geolied

Deze vloer en trap zijn volledig naar wens van de klant gerookt en wit geolied. Het roken van eiken wordt gedaan door het opwekken van een reactie met het aanwezige looizuur in het hout. Deze reactie zorgt ervoor dat het hout op een natuurlijke manier donkerder wordt. Door het feit dat elk vloerdeel een andere hoeveelheid looizuur bevat, ontstaan natuurlijke kleurverschillen. 

Vervolgens is de vloer naar wens wit geolied. De olie maakt de vloer slijtvast en zorgt ervoor dat deze eenvoudig te onderhouden is. 

 


9 mm massief in visgraat patroon

Deze 9 mm eiken visgraat vloer is geschaafd en vervolgens afgewerkt in de kleur Cinzento 50350. Deze vloer heeft een robuuste uitstraling en zal met de tijd en het intensieve gebruik bij deze horecaketen steeds meer karakter krijgen.

 


Showroomvloer 'VanJoost'

VanJoost heeft in samenwerking met KARVEN en LEFF Amsterdam een showroom geopend in het centrum van Amsterdam, waarvoor wij de vloer hebben geleverd.

 

Deze door en door zwarte vloer is dé eye-catcher van de showroom. Door het bewerkingsproces wordt de nadruk gelegd op de authentieke houttekening.

 


Horecaketen kiest Vintage vloer

De geleverde vloer voor deze Nederlandse horecaketen, is onze zwart gestopte Vintage variant. Er is door de klant gekozen voor een sterke twee componenten oxidatief gedroogde olie ter afwerking, waardoor de vloer goed bestand is tegen intensief gebruik en goed te onderhouden is.

 


Visgraat vloer gerookt wit geolied

Voor dit project hebben wij een 15 mm eiken dual plank gebruikt. Deze hebben wij met ons Cinzento Custom Made® programma volledig naar wens van de klant bewerkt. De gekozen vloer heeft een rustiek A/B sortering, is naar wens gerookt en hebben wij volgens wit geolied. Dit maakt de vloer slijtvast en eenvoudig te onderhouden.

 


Plankenvloer fijnbezaagd kleurgeolied

Voor deze karakteristieke woning hebben wij een Cinzento Custom Made® vloer geleverd met zo’n fijnbezaagd bewerking. Er was gekozen voor een 15 mm Dual Parquet® eiken rustiek A/B vloer. Deze is naar wens fijnbezaagd en is afgewerkt met een kleurolie. De combinatie van fijnbezagen en oliën is tevens ook toe te passen op onze visgraat producten.

 


Elegante visgraat vloer 'Intense Black' uitvoering

Deze 10 mm mini dual is op aanvraag van de klant 'Intense Black' gebeitst en zwart geolied. Het resultaat: een diep zwarte visgraat vloer met een elegante uitstraling.

 


Twee planken vloeren voor de Beurs van Berlage

Wij hebben twee exclusieve houten vloeren geleverd voor de Beurs van Berlage. De eerste vloer was een Cinzento Custom Made® bewerkte houten vloer die naar wens dubbel gerookt, geborsteld en kleur geolied is. 

 

In navolging van de eerste vloer, mochten wij een tweede planken vloer leveren voor in de studieruimte. Op verzoek is deze geborsteld en naturel geolied.

 


Dual plank naturel geolied

Deze eiken vloer, bestaande uit dual planken, is naturel geolied zodat deze zijn authentieke kleur behoudt. De vloer vormt de rustige basis in het nieuwbouw hotel, dat in het teken staat van moderne contrasten.

 


Visgraat fijnbezaagd, gerookt en kleurgeolied

Voor dit stijlvolle appartement hebben wij een visgraat vloer geleverd met een fijnbezaagd bewerking. Er is gekozen voor een eiken 15 mm Dual Parquet®. Deze is volledig naar wens fijnbezaagd, gerookt en afgewerkt met een kleurolie. De combinatie van fijnbezagen, roken en oliën is tevens ook toe te passen op een planken vloeren.

 


Rustiek A/B plankenvloer gerookt wit geolied

Een erg populaire en veel verkochte vloer is de combinatie roken en wit oliën. Onderstaand ziet u een opgeleverd resultaat van zo'n combinatie. Door het roken wordt de vloer een tint donkerder waarna de authentieke houttekening  extra benadrukt wordt door het wit oliën. Deze combinatie komt goed tot zijn recht in vrijwel elk interieur, wat tevens de aanleiding is dat deze zo vaak gekozen wordt.

 


Moderne visgraat gerookt wit geolied

Deze moderne visgraat vloer is naar wens gerookt en wit geolied. Door het roken heeft de vloer een levendige grijstint gekregen en vormt het een perfecte basis voor het interieur.

 


Custom Made plankenvloer grijs gebeitst

Op aanvraag hebben wij deze Cinzento Custom Made® bewerkte vloer geleverd. Deze rustiek A/B eiken plank is naar wens geborsteld en vervolgens gebeitst, kleur geolied. Het resultaat is een exclusieve grijze look, waar de nadruk is gelegd op de tekening van het hout.

 


Robuuste visgraat vloer kerngerookt en naturel geolied

Wij hebben deze vloer voor een hotel in Londen kerngerookt en vervolgens naturel geolied. Dit geeft de vloer een natuurlijke robuuste tint, maar een elegante uitstraling door het visgraat patroon. De behandeling naturel olie maakt de vloer slijtvast wat ten goede komt aan de vele in- en uitloop van bezoekers.