Lichte eiken visgraat vloer

Lichte eiken visgraat vloer 2

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Lichte eiken visgraat vloer

Deze lichte eiken visgraat vloer en trap zijn volledig naar wens van de klant gerookt en wit geolied. Een lichte vloer laat uw woning ruimer lijken. Dat wordt gezien als een groot pluspunt van een lichte vloer. Het geeft een optisch effect en zorgt er voor dat jouw woning groter lijkt. 

Het roken van eiken wordt gedaan door het opwekken van een reactie met het aanwezige looizuur in het hout. Deze reactie zorgt ervoor dat het hout op een natuurlijke manier donkerder wordt. Door het feit dat elk vloerdeel een andere hoeveelheid looizuur bevat, ontstaan natuurlijke kleurverschillen. 

Vervolgens is de vloer naar wens wit geolied. De olie maakt de vloer slijtvast en zorgt ervoor dat deze eenvoudig te onderhouden is. Hierdoor is deze lichte eiken visgraat uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een jong gezin. 

100% Pure Wood Label

Deze visgraat vloer voldoet aan het 100% Pure Wood label! Dit houdt in dat, wanneer u hiervoor kiest, verzekerd bent van goede kwaliteit. Het gebruikte hout komt uit een goed beheerd bos. Daarnaast is een houten vloer een bewuste keuze, omdat bij het produceren en verwerken beduidend minder energie gebruikt wordt dan bij andere vloermaterialen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een lichte visgraat vloer? Bezoek dan een van onze Cinzento dealers. Zij helpen u graag!

Meer Projecten