Vintage vloer in horecaketen

Houten Vintage vloer Cinzento Custom Made

Sortering

Afmeting

Dikte

Behandeling

Vintage vloer in horecaketen

De geleverde vloer voor deze Nederlandse horecaketen, is onze zwart gestopte Vintage variant. Een echte eye-catcher in ons assortiment is de ‘vintage look’ 15 mm plank. Deze rustieke planken vertonen flinke oneffenheden, alsof ze al jarenlang aan zware omstandigheden zijn blootgesteld. Denk hierbij aan scheuren en gebruikssporen.

Er is door de klant gekozen voor een sterke twee componenten oxidatief gedroogde olie ter afwerking. Hierdoor is de vloer goed bestand tegen intensief gebruik en goed te onderhouden.

Plafondbekleding

Naast dat er een Vintage vloer is gelegd in dit restaurant heeft de klant er ook voor gekozen om het plafond te laten bedekken. Het plafond is intense zwart geolied.

100% Pure Wood

Als u bijvoorbeeld kiest voor een houten vloer met het 100% Pure Wood label dan bent u verzekerd van goede kwaliteit. Wij kunnen u dan ook garanderen dat de vloer niet voorkomt uit massaproductie, maar dat deze zorgvuldig is behandeld en op diverse punten in het proces gecontroleerd is. Bent u benieuwd naar de voordelen van een houten vloer? Bekijk dan onze 100% Pure Wood pagina. Hier staan de zes voordelen van een echte houten vloer. Wilt u vrijblijvend advies van een van onze gespecialiseerde verkopers bezoek dan een Cinzento dealer bij u in de buurt.

Meer Projecten