Planken vloer

Een houten vloer kan in veel patronen worden gelegd. Het planken patroon is een modern en tijdloos legpatroon, dit patroon wordt daarom ook het meest gekozen. Bij Cinzento Custom Made® heeft u de keuze uit eindeloze varianten voor een planken vloer.

 

De planken vloeren van Cinzento Custom Made® zijn gemaakt van eikenhout, deze vloeren voldoen allemaal aan het 100% Pure Wood label

 

Wij willen het beste voor het milieu. Daarom zijn vrijwel al onze producten FSC®-gecertificeerd en komen deze uit verantwoord bosbeheer.


Mogelijkheden planken vloer

De mogelijkheden van een planken vloer van Cinzento Custom Made® zijn eindeloos. Zo heeft u de keuze uit verschillende diktes, breedten, sorteringen en behandelingen. Wij produceren de planken vloer naar uw wens. Cinzento dealer bezoeken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een planken vloer van Cinzento Custom Made®? Bezoek dan een van onze officiële Cinzento dealers. Onze Cinzento dealers zijn door het gehele land te vinden. Klik hier voor het overzicht of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag!