Visgraat vloer

Een visgraat vloer is een steeds meer gekozen patroon. Of u nou woont in een nieuwbouwhuis, een appartement of een boerderij, een visgraat vloer past perfect bij elke stijl.

 

Het voordeel van Cinzento Custom Made® is dat wij uitblinken in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren, zo ook voor de visgraat vloer.

 

Omdat wij het volledige afwerkingsproces van het hout in eigen hand hebben kunnen wij uw droomvloer tot in de kleinste details uitwerken.


Houten visgraat vloer met band en bies

Ook kan een visgraat parket worden gelegd met band en bies. De band is de rand die om de visgraat vloer heen ligt tegen de muur. De bies is de donkere lijn die tussen de band en de visgraat vloer ligt.

Mogelijkheden eiken houten visgraat vloer

Hieronder ziet u verschillende eiken houten visgraat vloeren gelegd in verschillende interieurstijlen. Wij hebben al vele droomvloeren wereldwijd mogen realiseren. Bekijk hier enkele projecten. Cinzento dealer bezoeken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een visgraat vloer van Cinzento Custom Made®? Bezoek dan een van onze officiële Cinzento dealers. Onze Cinzento dealers zijn door het gehele land te vinden. Klik hier voor het overzicht of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag!